Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

HydroMan - Foutloos ontwerp van je 3D hydraulisch stuurblok.

Met HydroMan kun je snel en gemakkelijk een foutloos stuurblokontwerp maken. Wanneer jouw manifold ontwerp is voltooid, kun je de bijbehorende boorlijst, productie- en montagetekening, stuklijst en een controlelijst met slechts één klik genereren. Hierdoor verkort je de tijd die je nodig hebt voor procesbeheer met maar liefst 80 procent. Met andere woorden: een foutloos ontwerp en indrukwekkende efficiencyverbetering!

Uitgebreide bibliotheek

Onze uitgebreide bibliotheek bevat bijna alle gaten, boorbeelden en cavities die worden gebruikt in de hydrauliek. We maken graag speciale patronen of cavities voor je op maat. Natuurlijk kun je zelf ook gaten, boorbeelden en cavities aan de bibliotheek toevoegen. Bij alle items in de biblotheek zijn bovendien datasheets met gedetailleerde productinformatie opgenomen.

Foutloose resultaten

Wanddikte die te klein is of verbindingen die onvoldoende doorstroom hebben, verkeerde verbindingen en poortfouten: het zijn slechts een handvol onvolkomenheden die gemakkelijk worden gemaakt bij het ontwerpen van een hydraulisch stuurblok. Dit is gemakkelijk te voorkomen. HydroMan geeft informatie over mogelijke fouten weer tijdens het ontwerpproces. Als je klaar bent, kun je eenvoudig je stuurblok nogmaals op basis van je schema controleren met een eenvoudige checklist.

Snel, intuïtief en eenvoudig

Het lezen van een korte handleiding is voldoende om in korte tijd aan de slag te gaan met het ontwerpen van je optimale stuurblok. Dankzij de combinatie van 3D en 2D is ontwerpen in HydroMan eenvoudig en efficiënt.

CAD compatibel

HydroMan staat volledig op zichzelf, maar biedt wel de mogelijkheid om je HydroMan-ontwerp om te zetten naar je eigen ontwerppakket. Paro heeft een exportoptie ontwikkeld voor veelgebruikte CAD-programma's.

Vraag een HydroMan-demo aan

HydroMan is duidelijk, efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Met HydroMan ontwerp je snel terwijl de kans op fouten erg klein is. HydroMan is een compleet 3D-softwarepakket voor het ontwerp van complexe en eenvoudige hydraulische stuurblokken.