Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

Leer ons team kennen.

Je kunt rekenen op de steun van een enthousiast en zeer ervaren team. Wij geloven dat goede service niet alleen draait om het leveren van uitstekende softwareoplossingen, maar ook om ervoor te zorgen dat je 100% succesvol bent met de software. We luisteren aandachtig naar wat je nodig hebt en maken het samen met jou. In de afgelopen 40 jaar is Paro uitgegroeid van een gerenommeerd technisch adviesbureau tot een softwarebedrijf dat oplossingen biedt aan klanten over de hele wereld. We houden van wat we doen!
Marc Paro

Marc Paro

CEO

Marc Paro

CEO

Geen winstoogmerk, maar samen met de klant streven naar het optimale resultaat. Dat is wat Marc wil. Marc onderhoudt veelvuldig contact met zijn klanten omdat hij een optimale service en betrokkenheid hoog in het vaandel heeft. Hij is pas blij als de klant tevreden is. Hij erfde deze mentaliteit van zijn vader ir. Jos Paro. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Marc samen met Frank leiding geeft aan Paro Software. Marcs eerlijke mentaliteit en zijn enthousiasme passen goed bij hem. Buiten kantooruren speelt Marc graag tennis, maar hij geniet nog meer van lekker eten en een goed glas wijn. Kwaliteit gaat boven alles voor Marc.

m.a.paro@paro.nl
+31 251 233 785
Marc Paro
Frank Halma

Frank Halma

CTO

Frank Halma

CTO

"Vakmanschap is meesterschap" is als geen ander van toepassing op Frank. Zijn gevoel voor finesse, zijn oog voor detail en zijn toewijding aan functioneel en esthetisch ontwerp maken hem een ​​bekwaam ingenieur. Frank heeft een no-nonsense mentaliteit. Tijdens het programmeren van software streeft Frank naar eenvoud, betrouwbaarheid en effectiviteit. Dus geen ophef of poespas. Frank neemt wel graag een omweg in zijn vrije tijd. Bijvoorbeeld tijdens wandelingen in de duinen. Frank is zonder twijfel een essentiële schakel in de verbindingen bij PARO Software & Engineering.

f.n.halma@paro.nl
+31 251 233 785
Frank Halma
Wouter van der Zwan

Wouter van der Zwan

Software Engineer

Wouter van der Zwan

Software Engineer

Als goochelaar met regels softwarecode zorgt Wouter ervoor dat onze software zo licht mogelijk, slim en betrouwbaar is. Het werk van een software-ingenieur is nooit af, omdat software dynamisch is en voortdurend in ontwikkeling blijft. Een van Wouter's doelen is om na te denken over manieren waarop HydroSym kan communiceren met andere programma's en applicaties, zodat onze klanten over de hele wereld het eenvoudig kunnen implementeren in hun eigen ontwerpprocessen. Een uniek aspect van Wouter zijn thuisbasis is een bloeiende moestuin op zijn balkon waar een aantal pepersoorten vrucht dragen. Zijn dynamiek is niet alleen van toepassing op software.

w.v.d.zwan@paro.nl
+31 251 233 785
Wouter van der Zwan
Marco van der Horst

Marco van der Horst

Engineer

Marco van der Horst

Engineer

Marco is een engineer met meer dan twintig jaar technische ervaring en een langdurig lid van het Paro-team. Hij is meestal te vinden achter twee grote schermen waar hij met zichtbaar plezier werkt aan het ontwerpen van hydraulische stuurblokken van verschillende complexiteit. In het weekend slaat hij graag zijn tijd stuk met het vangen van vissen en het deelnemen aan diverse culinaire avonturen.

m.v.d.horst@paro.nl
+31 251 233 785
Marco van der Horst
Marjolein Otto

Marjolein Otto

Operations Manager

Marjolein Otto

Operations Manager

Marjolein is de allround accountmanager voor onze klanten en zorgt ervoor dat op kantoor alles achter de schermen soepel verloopt. Ze overziet de financiën, human resources en werkzaamheden op kantoor. Ze neemt ook opgewekt de rol op zich van gastvrouw tijdens onze trainingsdagen. Als ze even pauze neemt van al haar activiteiten bij PARO, kun je Marjolein tegenkomen op exotische locatie tijdens een van haar verre reizen.

m.otto-vanklaveren@paro.nl
+31 251 233 785
Marjolein Otto
Eric Ott

Eric Ott

Engineering

Eric Ott

Engineering

Voor de echt moeilijke vragen verwijzen we je waarschijnlijk door naar Eric. Hij heeft het talent om complexiteit op te hakken in begrijpelijke oplossingen. Dit komt waarschijnlijk doordat hij alle software van binnen en van buiten kent. Eric brengt zijn technische brein in evenwicht door zijn creatieve spieren te ontspannen door een aantal sets op zijn drums te spelen.

e.ott@paro.nl
+31 251 233 785
Eric Ott
Alla Feldman

Alla Feldman

Marketing

Alla Feldman

Marketing

Alla is een zelfbenoemd futurist en technoloog, die leiding geeft aan onze verkoop- en marketingactiviteiten. Het doel is om alle professionals te bereiken die op zoek zijn naar een optimale benadering en ondersteuning van hun hydraulisch ontwerpproces. Gefascineerd door de wisselwerking van mens en machine pleit Alla voor de beste "scheiding van taken" waarbij machines herhaalbare taken overnemen. Dit biedt de mens meer tijd voor creativiteit in het werk. Alla is een ware fan van onze klanten en baseert de marketingstrategie vooral op het benadrukken van hun succes. Naast het werk kan Alla buiten genieten, vooral van het strand, wat voor weer het ook is.

alla@paro.nl
+31 251 233 785
Alla Feldman