Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

HydroCAM - Foutloze productie van hydraulische manifolds.

Antwoorden

De antwoorden op je meestgestelde vragen over HydroCam:

Op welke CNC-machines draait HydroCAM?

HydroCAM is ontwikkeld voor alle soorten CNC-machines met verschillende besturingen. De eerste licenties die nu lopen, zijn alleen toegespitst op Mazak met Mazatrol besturingen.  

Heeft HydroCAM een interne database om de machinecode te genereren?

HydroCAM gebruikt een interne bewerkingsbibliotheek om de machinecode te genereren. Deze bibliotheek wordt gemaakt door de gebruiker, zodat deze volledige controle heeft over de manier waarop de manifolds worden bewerkt.

Wat is het belangrijkste verschil tussen HydroCAM en conventionele CAM-software?

HydroCAM is uitsluitend ontworpen om de productie van hydraulische stuurblokken te ondersteunen, waarbij de complexe vormen intern zijn in plaats van extern. De focus met HydroCAM ligt op automatische invoer en snelheidsreductie voor kruisboren, excentrische gaten en bewerking van vooraf gedefinieerde vormen (de gespecificeerde gaten).  

Ondersteunt HydroCAM 4- en 5-assige CNC banken?

Er is geen beperking voor het aantal assen voor HydroCAM; 3-, 4- en 5-assige machines worden ondersteund. Bij gebruik van een 4-assige machine zal HydroCAM ook helpen bij het bepalen van de klemvolgorde afhankelijk van schuine gaten in het hydraulisch stuurblok om de vereiste hoeveelheid opspanningen te minimaliseren.  

Is het mogelijk om de gereedschapsprioriteit in HydroCAM in te stellen?

Ja, in de bibliotheek kan de algemene gereedschapprioriteit worden ingesteld per gereedschapstype, oplopende diameter. In de toekomst willen we het ook mogelijk maken om de diametersortering te wijzigen in aflopend om lastige materialen zoals roestvrij staal op te nemen. In de bibliotheek kan de algemene gereedschapsprioriteit worden opgeheven met een reeks opeenvolgende bewerkingen.  

Bevat HydroCAM post-processors?

De gebruikersinterface van HydroCAM geeft de machinecode weer in dezelfde taal als het bewerkingscentrum waarnaar het zal exporteren. Alles wat nodig is om de machinecode te exporteren, is opgenomen in HydroCAM. Vanaf nu ondersteunt HydroCAM alleen Mazak - Mazatrol machinetaal.  

Hoe communiceert HydroCAM met het bewerkingscentrum?

HydroCAM exporteert de code naar een tekstbestand dat jouw CNC machine kan importeren. Het importeren van de bewerkingscode gebeurt buiten HydroCAM om.  

Bevat HydroCAM simulatie?

HydroCAM heeft beperkte simulatiefunctionaliteit, een visuele weergave van de bewerkingsvolgorde kan worden bekeken en binnenkort kan een ruwe schatting worden gemaakt voor de bewerkingstijd en -kosten. HydroCAM simuleert niet om te controleren op spindelbotsing.  

Kan de HydroCAM-bibliotheek op een gedeelde locatie gebruikt en opgeslagen worden??

Ja, de HydroCAM-bibliotheek kan overal in het netwerk worden opgeslagen en kan worden gedeeld met meerdere HydroCAM-installaties. Er is geen extra software vereist om een ​​gedeelde bibliotheek te maken.  

Ondersteunt HydroCAM tekst gravering?

Ja, HydroCAM kan code voor graveren exporteren, maar dit moet mogelijk worden aangepast, afhankelijk van CNC bank en de wensen van de gebruiker.  

Hoe snel kan HydroCAM machinecode genereren?

Als HydroCAM alle vereiste machine units in zijn bibliotheek kan vinden, wordt de code in een oogwenk gegenereerd. Mocht er een unit ontbreken, wordt er automatisch een waarschuwing uitgegeven, waardoor de gebruiker weet welke unit nog moet worden toegevoegd. 

Is er een limiet voor programmaduur in HydroCAM?

Er is geen beperking voor de lengte van het programma dat HydroCAM kan genereren. Het kan zijn dat de code in meerdere (sub-) programma's moet worden verdeeld om de grenzen van het bewerkingscentrum op te vangen.  

Bied je training voor het gebruik van de HydroCAM-software?


Ja, een van onze trainingsingenieurs kan een trainingssessie op je locatie geven of we verwelkomen je graag op ons hoofdkantoor in Nederland.  

Kan je een antwoord niet vinden?

Neem contact op met onze ondersteuning door een bericht te sturen via het contactformulier of stuur een e-mail naar support@paro.nl.

Als je liever belt, kun je onze ondersteuning ook bereiken op +31 251 233 785.