Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

HydroCAM - Foutloze productie van hydraulische manifolds.

Het programmeren van een CNC-machine kost hydraulische ingenieurs over het algemeen veel tijd. Daarom is dit de vanzelfsprekende volgende stap voor ons om te digitaliseren. Na het maken van HydroSym-software voor het ontwerpen van hydraulische schema's en HydroMan voor het ontwerpen van hydraulische stuurblokken, zijn hydraulische ingenieurs meer dan 80% van hun tijd kwijt aan het programmeren en instellen van een CNC-machine.

HydroCAM-software maakt het mogelijk om de programmering van CNC-machines voor de productie van hydraulisch stuurblok te automatiseren. Dit is een doorbraak in het bereiken van volledige optimalisatie van het volledige proces van het creëren van hydraulische stuurblokken vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke productie. Voorheen duurde het uren (zo niet dagen) om de CNC-machine te programmeren voor verdeelproductie; HydroCam genereert automatisch het programma voor de CNC-machine op basis van HydroMan-ontwerpen.

Specifiek voor hydraulische stuurblokken

HydroCAM is bedoeld voor de productie en het laten maken van het uiteindelijke hydraulisch stuurblok. Het is een speciale, zelfstandige softwareoplossing met alle hulpmiddelen om je te helpen een foutloos hydraulisch stuurblok te fabriceren, hoe complex of eenvoudig het stuurblok ook is.

Eenvoudig, snel, slim

Programmeer je CNC-machine met slechts één klik om uw hydraulisch stuurblok te produceren. Je hebt geen training of uitgebreide kennis van CAM-type software nodig om HydroCAM te gebruiken.

Smart Tools in onze software helpen je bij een vlekkeloze productie die mogelijke fouten tijdens het programmeerproces identificeert en een controlelijst voor het CNC-programma biedt.

Zodra je programma is voltooid, genereert HydroCAM de bijbehorende codes. Zeer efficiënt!

Foutloze programmeercode

HydroCAM is gebaseerd op functiedefinitie in plaats van functieherkenning. Dit zorgt ervoor dat je code foutloos is.

Standalone

HydroCAM staat volledig op zichzelf. Dit betekent dat je geen extra CAM-software nodig hebt om te beginnen. De software blijft licht en flexibel omdat alleen de functionaliteiten die relevant zijn voor de productie van hydraulische stuurblokken opgenomen zijn.

Onbeperkte ondersteuningsservice

Ons team biedt je alle ondersteuning die nodig is om te garanderen dat je stuurblok probleemloos kan worden geproduceerd. We zijn alleen blij als jij 100% tevreden bent. Je kunt ons rechtstreeks bereiken via telefoon, e-mail en / of een videotrainingssessie plannen, of onze trainingszelfstudies bekijken.

Manifold Productie Service

Wil je je stuurblok laten fabriceren? We betrekken graag onze uitgebreide hydrauliekpartners erbij om het maken van stuurblokken voor je te verzorgen.


Vraag een HydroCAM-demo aan

HydroCAM kan tot 80% tijd besparen door automatisch CNC-programma's voor stuurblokken te genereren. Wil je zien hoe HydroCAM jouw proces kan verbeteren? Vraag een gratis demo aan. Een van onze technici zal de mogelijkheden van HydroCAM demonstreren en al jouw vragen beantwoorden.