Sorry, we no longer support Internet Explorer

Please use a different browser such as Firefox, Chrome, Safari or Edge.

HydroMan - Foutloos ontwerp van je 3D hydraulisch stuurblok.

HydroMan is een compleet 3D softwarepakket voor het ontwerpen van complexe, maar ook van eenvoudige hydraulische stuurblokken. HydroMan is overzichtelijk, efficiënt en uiterst gemakkelijk te gebruiken. Met HydroMan kun je snel en eenvoudig een foutloos stuurblok ontwerpen.

Speciaal voor hydraulische blokken

HydroMan is bedoeld voor het 3D-ontwerp van je hydraulisch stuurblok. Het is een speciale, stand-alone softwareoplossing met alle functies die je helpen snel een fouloos hydraulisch stuurblok te ontwerpen, hoe complex of eenvoudig het stuurblok ook is.

8/10 Entek Yusuf Ziya Doğan

We use this software for designing all our hydraulic manifolds. It is very useful for us!

8/10 DeltaP Michael Carson

After extensive experience with other software, while nothing is perfect, Hydroman is the best available. For a complex task, this is as easy as it gets. With more practice, the more short cuts are learned, it is also the fastest.

Eenvoudig, snel, slim

Ontwerp je hydraulische stuurblok in een mum van tijd. Je hebt geen training of uitgebreide kennis van CAD- software nodig om HydroMan te gebruiken. Het lezen van een korte handleiding is voldoende om meteen aan de slag te gaan met het ontwerpen van je optimale stuurblok.

Dankzij de combinatie van 3D en 2D is ontwerpen in HydroMan eenvoudig en efficiënt. Slimme functies in onze software helpen je efficiënt naar een perfect ontwerp en mogelijke fouten tijdens het ontwerpproces te identificeren.

Zodra je ontwerp is voltooid, genereert HydroMan de bijbehorende boorlijst, productie- en montagetekening, stuklijst en een controlelijst; allemaal zeer efficiënt met slechts één klik.

Uitgebreide bibliotheek

Concentreer je meer op je manifold ontwerp, en minder op de administratieve kant van het ontwerpproces door gebruik te maken van onze bibliotheek, die vrijwel alle cavities en boorgaten bevat die in de hydrauliek worden gebruikt, inclusief actuele datasheets en gedetailleerde productinformatie. We maken ook graag speciale patronen of boorbeelden voor je op maat.

Je kunt items eenvoudig toevoegen aan de bibliotheek, of laat ons ze voor jou toevoegen (vraag het maar). Vanuit de bibliotheek kun je  items rechtstreeks in je ontwerp invoegen.

CAD compatibel

HydroMan is compatibel met veel CAD-softwareprogramma's. Voor de meest gebruikte CAD-programma's hebben we een functie toegevoegd waarmee je je ontwerp eenvoudig kunt exporteren en automatisch kunt laten samenbouwen.

Onbeperkte support

Ons team biedt je alle ondersteuning die nodig is om een foutloos ontwerp van je hydraulische manifold te garanderen. Wij zijn pas blij als jij als klant ook 100% tevreden bent.

Je kunt ons rechtstreeks bereiken via telefoon, e-mail en / of een videotrainingssessie plannen, of onze trainingszelfstudies bekijken.

Manifold Design Service

Met onze uitgebreide expertise en ervaring op het gebied van hydrauliek kunnen we ook jouw manifold voor je ontwerpen.


Vraag een HydroMan-demo aan

HydroMan is een compleet 3D-softwarepakket voor het ontwerp van complexe en eenvoudige hydraulische stuurblokken. HydroMan is duidelijk, efficiënt en zeer gebruiksvriendelijk. Met HydroMan ontwerp je snel terwijl de kans op fouten erg klein is.